11:00

Djurgårdens IF FF 1

Referat: F06-8 - Djurgårdens IF FF 1

Het och Tät match i Tältet!
Var på tårna - var på alerten - ge järnet! Det var väl ungefär instruktionerna och de följdes med glatt humör och stora hjärtan. I halvlek ledde vi med 2-1 i en match där vi hade övertaget, men där Djurgården hängde i matchen igenom. Andra halvlek var det därför samma instruktioner som gällde. Djurgården kom i fatt till 2-2, men mycket glädjande var att tjejerna då lade in en extra växel och lyckades trycka in en 3:a och sedan hålla fritt framför eget mål. Utöver kämpaglöden så var även passningsspelet riktigt bra, både från försvar till anfall och mellan anfallarna. Tältet på Grimsta var varmt idag och underlaget suger kraft ur benen, så det var ordentligt trötta tjejer som välförtjänt kammade hem vinsten, Grattis! Stort tack till er föräldrar som snabbt ställde upp och hjälpte domaren som blev sjuk mot slutet av matchen och till storebror Christofferson som var redo att ställa upp som domarvikarie!